
Pohja:
Voitaikina
Täyte:
150 g mozzarellaa
2-3 tomaattia
mustapippuria
3/4 dl tuoretta basilikaa hienonnettuna
2 kananmunaa
2 dl ruokakermaa
2 tl suolaa
3 rkl pestoa
Tee näin:
1. Painele voitaikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Siirrä vuoka jääkaappiin noin 15 minuutiksi.
2. Esipaista pohjaa 200-asteisen uunin alatasolla 8 minuuttia.
3.Viipaloi mozzarella ja tomaatit. Lado viipaleet esipaistetun pohjan päälle limittäin.
4.Ripottele päälle mustapippuri, basilika ja suola.
5.Sekoita munat, ruokakerma ja pesto kulhossa.
6. Kaada seos piirakkavuokaan.
7. Paista piirakkaa 200-asteisen uunin alatasolla vielä noin 25 minuuttia, kunnes täyte on hyytynyt ja pinta kauniin ruskea.
Anna vetäytyä n 20 minuuttia ja tarjoa jäähtyneenä.
Vinkki!: Tomaatti-mozzarellapiirakka maistuu myös kylmänä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti