perjantai 4. maaliskuuta 2016

Tomaatti-mozzarellapiiras


















Pohja:

Voitaikina

Täyte:

150 g mozzarellaa

2-3 tomaattia

mustapippuria

3/4 dl tuoretta basilikaa hienonnettuna

2 kananmunaa

2 dl ruokakermaa

2 tl suolaa

3 rkl pestoa



Tee näin:
1. Painele voitaikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Siirrä vuoka jääkaappiin noin 15 minuutiksi. 
2. Esipaista pohjaa 200-asteisen uunin alatasolla 8 minuuttia.

3.Viipaloi mozzarella ja tomaatit. Lado viipaleet esipaistetun pohjan päälle limittäin. 
4.Ripottele päälle mustapippuri, basilika ja suola.

5.Sekoita munat, ruokakerma ja pesto kulhossa. 
6. Kaada seos piirakkavuokaan. 
7. Paista piirakkaa 200-asteisen uunin alatasolla vielä noin 25 minuuttia, kunnes täyte on hyytynyt ja pinta kauniin ruskea. 
Anna vetäytyä n 20 minuuttia ja tarjoa jäähtyneenä.  
Vinkki!: Tomaatti-mozzarellapiirakka maistuu myös kylmänä.












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti