Helppo ja herkullinen pekoni-makkarakastike syntyy pienellä vaivalla nopeasti.
Parhaan lopputuloksen saat kun valmistat kastikkeen valurautapannussa, mutta onnistut myös muilla välineillä.
- 4 Annosta
- 30 min
Tarvitset:
1 sipuli
1 pkt pekonia
1 paketti makkaraa
½ dl vehnäjauhoja
5 dl vettä
3 dl maitoa
2 rkl ketsuppia
1 rkl sinappia
1 lihaliemikuutio
ripaus mustapippuria
ripaus aromisuolaa
Tee näin:
1.Kuori ja pilko sipuli.
2.Viipaloi pekoni.
3. Kuori ja paloittele makkara pieneksi.
4. Laita sipuli- ja pekonisilppu miedolle lämmölle pannulle, ja kääntele sen aikaa että pekoni kypsyy. Älä ruskista vielä.
5. Lisää makkarat ja ruskista.
6. Kun makkarat ovat saaneet väriä, lisää pannulle jauhot ja sekoita ne hyvin joukkoon.
7. Lisää vesi, anna muhia hetki ja lisää maito.
8. Mausta ketsupilla, sinapilla, liemikuutiolla, mustapippurilla ja aromisuolalla.
9. Anna hautua vähän aikaa ja maista.
10. Tarjoile perunoiden kanssa.
Vinkki!:Koristele halutessasi annos kevätsipulilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti