sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Kermainen rosmariinipossu


                                                                                              
Nopea ja helppo ruoka silloin kun haluat hyvää nopeasti!
                                                                           





Tarvitset:  
Tagliatelle-pastaa
 400 g Porsaan suikalelihaa
1-2 prk kuohukermaa tai ruokakermaa
1 tl suolaa
 1 tl mustapippuria
 2 rkl tuoretta tilliä hienonnettuna
2 rkl tuoretta rosmariinia hienonnettuna
loraus limenmehua
 vihanneksia

Tee näin:
Paista possusuikaleet öljyssä kunnes ne on lähes kypsiä.
Mausta ja lisää kerma. Anna hautua.
Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä.
Paista toisella pannulla vihanneksia öljyssä noin 10 min. Mausta ripauksella suolaa tai soijaa.

Sekoita ja tarjoile.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti