lauantai 7. toukokuuta 2016

Värikäs broileripastasalaatti



                                                                                       
Tämä kylmä ja raikas ruokaisa salaatti on mainio lisuke aterialle tai hyvä vaihtoehto piknikevääksi, mutta se sopii myös pääruoaksikin.
                                                                      

6 Annosta
Valmistusaika: 15-30 min 
 
 
 
Tarvitset:
 
200 g pastaa

250 g broilerin hunajamarinoituja suikaleita

loraus rypsiöljyä

½ tl suolaa

1/4 tl mustapippuria
1 punasipuli

1 dl purjoa silputtuna 

tuoretta tilliä pieneksi silputtuna

1 paprika

½ kurkku 
 
salaattijuustoa

½-1 rasia kirsikkatomaatteja


Kastike:
   
 2 dl maustamatonta jogurttia

ripaus suolaa ja sokeria sekä mustapippuria
 
1 tl chirachaa
 
2 valkosipulinkynttä murskattuna
 
pieni tilkka etikkaa

Tee näin:

Keitä pasta napakaksi pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele kylmällä vedellä.
 

 
Paista suikaloidut broilerifileet pannulla kypsiksi.
 
 
 Mausta suolalla ja pippurilla. Jäähdytä.
Huuhtele ja halkaise paprika, ja poista siitä kanta ja siemenet. Pilko pieneksi. Huuhtele ja pilko myös kurkku. Pese kirsikkatomaatit ja halkaise ne. 
Sekoita pasta, broileri ja vihannekset sekä  salaattijuusto keskenään.
 
 
 Yhdistä kastikkeen aineet kattilassa ja kaada halutessasi erilliseen tarjoiluastiaan.

Koristele halutessasi vielä tuoreilla yrteillä.
 Tarjoile patongin kanssa.


 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti