Tämä kylmä ja raikas ruokaisa salaatti on mainio lisuke aterialle tai hyvä vaihtoehto piknikevääksi, mutta se sopii myös pääruoaksikin.
6 Annosta
Valmistusaika: 15-30 min
Tarvitset:
1 punasipuli
1 dl purjoa silputtuna
tuoretta tilliä pieneksi silputtuna
2 dl maustamatonta jogurttia
ripaus suolaa ja sokeria sekä mustapippuria
1 tl chirachaa
2 valkosipulinkynttä murskattuna
pieni tilkka etikkaa
Tee näin:
Keitä pasta napakaksi pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele kylmällä vedellä.
Keitä pasta napakaksi pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele kylmällä vedellä.
Paista suikaloidut broilerifileet pannulla kypsiksi.
Mausta suolalla ja pippurilla. Jäähdytä.
Huuhtele ja halkaise paprika, ja poista siitä kanta ja siemenet. Pilko pieneksi. Huuhtele ja pilko myös kurkku. Pese kirsikkatomaatit ja halkaise ne.
Sekoita pasta, broileri ja vihannekset sekä salaattijuusto keskenään.
Yhdistä kastikkeen aineet kattilassa ja kaada halutessasi erilliseen tarjoiluastiaan.
Koristele halutessasi vielä tuoreilla yrteillä.
Tarjoile patongin kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti