tiistai 24. toukokuuta 2016

Kesäkurpitsa-tomaattipasta






Tarvitset
1 kesäkurpitsa
1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
kourallinen miniluumutomaatteja
 kuivattua basilikaa
öljyä
suolaa
mustapippuria

Tee näin:
Pese ja pilko kesäkurpitsa palasiksi. 
Laita korkeareunainen pannu kuumenemaan ja kaada sinne öljyä. Lisää pannulle sipuli ja valkosipuli ja kuullota hetki.
Lisää kesäkurpitsa ja sekoittele muutama minuutti.


Pyörittele kesäkurpitsoita pannulla ja lisää halkaistut tomaatit.


Anna kasvisten kiehua miedolla lämmöllä välillä sekoitellen.
Kun kasvikset alkavat pehmentyä ja niistä alkaa irrota nestettä, lisää pannulle noin 1dl vettä kastikkeen muodostamiseksi.
Anna hautua vielä n.5 minuuttia. 
Maista, ja mausta suolalla, kuivatulla basilikalla ja mustapippurilla.
Kun kesäkurpitsat ovat pehmenneet, kastike on valmis.


Keitä lisukkeeksi tagliatelle-pastaa. Sekoita kastike pastan joukkoon ja nauti.


 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti