Tämän reseptin sain toteutettavakseni luokan brunssia varten. Ihana resepti ja takuuvarmasti seuraavissa juhlissamme tulen näitä tekemään!
- aktiivinen 20 min
- passiivinen 3 t
3 t 20 min
0,5 punasipulia
1 herkkukurkku
1 rkl tuoretta tilliä
1 tl sitruunamehua
ripaus valkopippuria
ripaus suolaa
ripaus sokeria
200 g ranskankermaa
190 g kylmäsavulohta
1.Pilko punasipuli ja kurkku pieniksi kuutioiksi.
2.Silppua tuore tilli kuutioiden joukkoon.
3. Mausta sitruunalla, valkopippurilla, suolalla ja sokerilla.
4. Lisää joukkoon ranskankerma ja sekoita tasaiseksi massaksi.
5.Pilko lohi pieniksi kuutioiksi.
6. Kokoa cocktailit JOKO pieniin laseihin kerroksittain; ensin ranskankermaseosta,
kerros lohikuutioita, ranskankermaseosta ja päälle lohikuutioita (sopii tarjoiltavaksi pienistä laseista)
TAI sekoita kaikki yhteen.
7. Koristele tuoreella tillillä.
8. Peitä annokset kelmulla ja nosta muutamaksi tunniksi jääkaappiin maustumaan.
9. Tarjoile vaikka kuplivan juoman kera!
1 herkkukurkku
1 rkl tuoretta tilliä
1 tl sitruunamehua
ripaus valkopippuria
ripaus suolaa
ripaus sokeria
200 g ranskankermaa
190 g kylmäsavulohta
1.Pilko punasipuli ja kurkku pieniksi kuutioiksi.
2.Silppua tuore tilli kuutioiden joukkoon.
3. Mausta sitruunalla, valkopippurilla, suolalla ja sokerilla.
4. Lisää joukkoon ranskankerma ja sekoita tasaiseksi massaksi.
5.Pilko lohi pieniksi kuutioiksi.
6. Kokoa cocktailit JOKO pieniin laseihin kerroksittain; ensin ranskankermaseosta,
kerros lohikuutioita, ranskankermaseosta ja päälle lohikuutioita (sopii tarjoiltavaksi pienistä laseista)
TAI sekoita kaikki yhteen.
7. Koristele tuoreella tillillä.
8. Peitä annokset kelmulla ja nosta muutamaksi tunniksi jääkaappiin maustumaan.
9. Tarjoile vaikka kuplivan juoman kera!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti