Tarvitset:
120 g pehmeää voita
1,2 dl sokeria
1 kananmuna
2 dl vehnäjauhoja
1 dl ruisjauhoja
1 tl leivinjauhetta
Täyte:
250 g mascarponea
250 g maustamatonta rahkaa
2 kananmunaa
1 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
7-8 dl puolukoita
Tee näin:
Vaahdota pehmeä rasva ja sokeri.
Lisää joukkoon muna hyvin sekoittaen.
Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seokseen. Levitä taikina lastaa tai nuolijaa apuna käyttäen piirakkavuoan pohjalle ja reunoille (halkaisija 30 cm).
Siirrä vuoka jääkaappiin jähmettymään.
Sekoita täytteen mascarpone, rahka, munat, sokeri, vanilliinisokeri ja kohmeiset puolukat keskenään.
Sekoita täytteen mascarpone, rahka, munat, sokeri, vanilliinisokeri ja kohmeiset puolukat keskenään.
Nostele täyte pohjan päälle ja tasoita pinta.
Paista piirakkaa 175 asteessa uunin alimmalla tasolla noin 55 minuuttia.
Tarjoa jäähtyneenä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti