2 isoa valkosipulinkynttä murskattuna
1 iso sipuli hienonnettuna
2 dl kookosmaitoa + 1 rkl vehnäjauhoja
2 tl srirachaa
0,5 dl kuohukerma
1 dl maitoa
2 tl suolaa
ripaus mustapippuria
200 g mangopaloja
Lisäksi:
1 l vettä
350g pastaa (penne)
2 tl suolaa
Tee näin:
Keitä koivet kypsiksi kattilassa. Laita jäähtymään.
2 dl kookosmaitoa + 1 rkl vehnäjauhoja
2 tl srirachaa
0,5 dl kuohukerma
1 dl maitoa
2 tl suolaa
ripaus mustapippuria
200 g mangopaloja
Lisäksi:
1 l vettä
350g pastaa (penne)
2 tl suolaa
Tee näin:
Keitä koivet kypsiksi kattilassa. Laita jäähtymään.
Kun koivet on jäähtyneet, perkaa lihat irti luista.
Kuullota pannulla öljyssä sipuli. Lisää murskattu valkosipuli. Kääntele hetki.
Sekoita kookosmaidon joukkoon vehnäjauhot ja lisää neste pannulle. Anna kiehua hiljalleen välillä hämmennellen noin viisi minuuttia.
Laita vesi kattilaan kuumenemaan pastaa varten.
Lisää kastikkeeseen kerma, maito ja mausteet, sen jälkeen lisää kanapalat. Lisää lopuksi joukkoon mangopalat ja kuumenna.
Keitä pasta ja tarjoa kastikkeen kanssa sekoitettuna tai erikseen.
Kuullota pannulla öljyssä sipuli. Lisää murskattu valkosipuli. Kääntele hetki.
Sekoita kookosmaidon joukkoon vehnäjauhot ja lisää neste pannulle. Anna kiehua hiljalleen välillä hämmennellen noin viisi minuuttia.
Laita vesi kattilaan kuumenemaan pastaa varten.
Lisää kastikkeeseen kerma, maito ja mausteet, sen jälkeen lisää kanapalat. Lisää lopuksi joukkoon mangopalat ja kuumenna.
Keitä pasta ja tarjoa kastikkeen kanssa sekoitettuna tai erikseen.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti