keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

Maissilastukuorrutetut broilerin koivet





Tarvitset:
  6 Kpl broilerin marinoimattomia reisikoipia( jos käytät marinoituja, pese koivet hyvin)
n. 3 dl murskattuja maissilastuja (saa olla maustettuja)
2 rkl Voita
Mustapippuria
(Suolaa)



1. Laita uuni lämpenemään 200-asteeseen 
2. Murskaa maissilastut pieneksi muruksi.
3. Poista koivista nahka.
Vinkki! Jos käytät maustamattomia maissilastuja, niin ripottele hieman suolaa kanan pinnalle. Ripottele niille myös vähän pippuria.



  4. Kääntele koivet maissilastuissa niin, että ne peittyvät.


5. Kun koivet ovat hyvin maissilastutettuja, kuumenna paistinpannu. Paista koipia voissa muutaman minuutin ajan.



6. Laita ne sitten uunivuoassa tai pellillä kypsymään uuniin.


 7. Anna koipien paistua uunissa noin 45 min.
Vinkki! Koivet ovat kypsiä, kun liha irtoaa luusta.


 Tarjoile kylmän chilidipin ja salaatin kera!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti