maanantai 12. syyskuuta 2016

Kasslerpihvi munakokkelilla ja balsamicotomaateilla





Tämä makuyhdistelmä toimii, vaikka se onkin ehkä oudon kuuloinen, ja ajatus munakokkelista pihvin kanssa ei joitain houkuttele, mutta tämä todellakin toimii! 

Tämä ateria sopii erinomaisesti lounaaksi, tai kevyeksi päivälliseksi, ja halutessaan hiilareita voi helposti lisätä.


Laita pannu kuumenemaan. Lisää pannulle öljyä.

Leikkaa kasslerpihvi haluamasi kokoiseksi, ja mausta suolalla ja pippurilla.
Laita toinen levy kuumenemaan ja ota pieni kattila viereen (älä laita vielä  levylle) valmiiksi munakokkelia varten.  Riko kattilaan 3 kananmunaa (riittää yhdelle) ja laita kattila kuumalle levylle.

Tässä vaiheessa pannu on jo tarpeeksi kuuma ja voit laittaa pihvin paistumaan, noin 3 min per puoli.

Sekoita munakokkelia jatkuvasti, ja nosta kattila välillä pois kuumalta levyltä. Toista muutaman kerran, kunnes kokkeli alkaa kypsyä. Nosta pois levyltä. Lisää 2-3 rkl turkkilaista jogurttia tai ruokakermaa. Mausta reilulla suolalla, pippurilla, sekä pieneksi leikatulla ruohosipulilla. Sekoita ja maista. 

Kun pihvi on valmis, nosta se lautaselle ja annostele munakokkeli viereen haluamallasi tavalla.

Leikkaa tomaatti lohkoiksi, lisää lautaselle ja mausta ripauksella suolaa, mustapippuria, kuivatulla tai tuoreella basilikalla sekä lorauksella balsamicokastiketta. 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti