Raikas rapusalaatti
-Toimii alkupalana, lisukkeena, leivän päällä...
Huom! Määrät ovat noin-määriä. Teen salaatit usein kokeilemalla ja maistelemalla ja lisäilemällä aineksia sopiviin määriin.
Tarvitset:
50 g Meriravun pyrstöjä
100g Katkarapuja
4 kpl Surimipuikkoja
1 Kurkku
1 dl Majoneesia
2 dl Turkkilaista jogurttia
2 rkl Sitruunan mehua
Tuoreita yrttejä, esim tilli, persilja
Suolaa
Tee näin:
Kuori kurkku ja pilko pieniksi kuutioiksi.
Pilko ravut ja surimipuikot pieneksi.
Sekoita kulhossa majoneesi ja jogurtti, mausta suolalla. Sekoita joukkoon kurkku ja ravut. Lisää sitruunanmehu. Hienonna tuoreita yrttejä ja lisää joukkoon. Maista.
Koristele kokonaisilla ravunpyrstöillä ja tuoreilla yrteillä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti